اپلیکیشن حسابداری مالی خانه ما Khaneye Ma v1.6 به زبان فارسی

Khaneye Ma v1.6 – اپلیکیشن خانه ما
Khaneye Ma v1.6 – اپلیکیشن خانه ما
معرفی اپلیکیشن خانه ما Khaneye Maاین اپلیکیشن برای دو نسخه اندروید و ios طراحی و ساخته شده است .

با استفاده از این نرم افزار که حجم آن ۲٫۷ مگا بایت می باشد شما می توانید هوای جیب خودتان را داشته باشید. زمانی که می خواهید پس انداز کنید میزان درآمد شما مهم نیست مهم تر از آن مدیریت دارایی های خودتان ،حتی در کوچکترین خرجی ها می باشد این نرم افزار این کار را برایتان انجام می دهد .

تعداد زیادی از کاربران از این نرم افزار ابراز رضایت نموده اند و دانلود این اپلیکیشن جهت مدیریت دارایی هایتان را توصیه و پیشنهاد نموده اند .

اپلیکیشن خانه ما Khaneye Ma یکی از محدود اپ های حسابداری و مدیریت دخل و خرج منزل می باشد که به تازگی توسط استدیو نوبین برای کاربران ایرانی عرضه شده است .

ویژگی های ظاهری و امکانات اپلیکیشن Khaneye Ma
سادگی و سبک بودن از ویژگی های اپلیکیشن خانه ما است . با استفاده از این اپ رایگان شما می توانید درآمد های خود را به همراه دخل و خرج منزل مشخص کنید و سپس وضعیت مالی خود را بررسی کنید تا برای روز های آینده برنامه ریزی داشته باشید .

تعداد زیادی از کاربران از این نرم افزار ابراز رضایت نموده اند و دانلود این اپلیکیشن جهت مدیریت دارایی هایتان را توصیه و پیشنهاد نموده اند .

یکی از مزایایی که کاربران به آن اشاره کرده اند ترغیب آحاد جامعه به کم مصرف کردن می باشد و این اپلیکیشن این فرهنگ صحیح را در خانواده جای می دهد .

یک از مشکلاتی که کاربران با آن روبرو هستند عدم سازگاری این نرم افزار با ورژن های اندروید پایین هستند .ضمنا کاربران به حدی از این اپلیکیشن رضایت دارند که نمره بالای ۴٫۹ از ۵ را داده اند .

معرفی اپلیکیشن خانه ما Khaneye Ma
این اپلیکیشن برای دو نسخه اندروید و ios طراحی و ساخته شده است . با استفاده از این نرم افزار که حجم آن ۲٫۷ مگا بایت می باشد شما می توانید هوای جیب خودتان را داشته باشید. زمانی که می خواهید پس انداز کنید میزان درآمد شما مهم نیست مهم تر از آن مدیریت دارایی های خودتان ،حتی در کوچکترین خرجی ها می باشد این نرم افزار این کار را برایتان انجام می دهد .

تعداد زیادی از کاربران از این نرم افزار ابراز رضایت نموده اند و دانلود این اپلیکیشن جهت مدیریت دارایی هایتان را توصیه و پیشنهاد نموده اند .

ویژگی های ظاهری و امکانات اپلیکیشن Khaneye Ma
سادگی و سبک بودن از ویژگی های اپلیکیشن خانه ما است . با استفاده از این اپ رایگان شما می توانید درآمد های خود را به همراه دخل و خرج منزل مشخص کنید و سپس وضعیت مالی خود را بررسی کنید تا برای روز های آینده برنامه ریزی داشته باشید .

یکی از مزایایی که کاربران به آن اشاره کرده اند ترغیب آحاد جامعه به کم مصرف کردن می باشد و این اپلیکیشن این فرهنگ صحیح را در خانواده جای می دهد .

یک از مشکلاتی که کاربران با آن روبرو هستند عدم سازگاری این نرم افزار با ورژن های اندروید پایین هستند .ضمنا کاربران به حدی از این اپلیکیشن رضایت دارند که نمره بالای ۴٫۹ از ۵ را داده اند .

برخی از ویژگی های اپلیکیشن خانه ما :
امکان ثبت درآمد های شما به همراه هزینه های مختلف
وجود دسته بندی های مختلف برای درآمد و هزینه ها
امکان بودجه بندی و مدیریت بوجه خود برای کارهای با اولویت بیشتر
امکان ساخت فایل پشتیبان و استخراج کردن اطلاعات برای استفاده در سایر نرم افزار ها نظیر اکس
امکان تهیه گزارش به دو صورت آماری و نموداری برای مدت زمان های مختلف روزانه ، هفتگی ، ماهیانه
و سالیانه یا مدت زمان دلخواه شما براساس تقویم شمسی
جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مسابقه خانه ما و شرکت در این مسابقه می توانید به وبسایت
khaneyema.tv مراجه کرده و همچنین مشکلات و سوالات خود را در مورد اپ خانه ما مطرح کنید .

آموزش نرم افزار  اپلیکیشن خانه ما

اگر در هنگام نصب خطای ۴۰۴ را صادر نمود و اعلام نمود که نتیجه ای برای درخواست شما در سرور یافت نشد، این خطا مربوط به تنظیمات گوشی می باشد به قسمت تنظیمات (settings) رفته و در بخش security، تیک قسمت Unknown sources را بزنید و مجددا اپ را نصب کنید تا مشکل برطرف شود.

خوشبختانه، نرم افزار حسابداری خانه ما، در عین سادگی بسیار منعطف است و امکان اضافه یا حذف و ویرایش هر دسته از هزینه ها و درآمدها را به شما می دهد.

به این منظور به صفحه تنظیمات اپلیکیشن وارد شوید. یعنی روی علامت چرخ دنده که در گوشه راست بالا قرار دارد بزنید. و در صفحه تنظیمات، روی گزینه «دسته بندی ها» بزنید.

چگونه دسته یا زیردسته های جدیدی را در اپلیکیشن خانه ما اضافه کنیم؟صفحه دسته بندی های اپلیکیشن خانه ما
همان طور که مشاهده می کنید در صفحه دسته بندی ها دو دسته مهم هزینه ها و درآمدها وجود دارد. روی هر یک از این کلمات که بزنید، دسته بندی های مربوط به آن را مشاهده می کنید که با استفاده از علامت + در گوشه راست بالای این صفحه می توانید یک دسته جدید را به آن اضافه کنید. با زدن روی این علامت + یک پنجره جدید مانند عکس زیر باز می شود که نام دسته را می توانید در آن تایپ کنید و رنگ و نشانه ای را برای آیکون آن به دلخواهتان انتخاب کنید.

برای اضافه کردن زیرشاخه نیز فقط کافی است مراحل فوق را پس از ورود به یکی از دسته ها انجام دهید. یعنی وقتی یک دسته مانند اتوموبیل را انتخاب می کنید، اگر زیرشاخه داشته باشد که زیر عنوانِ دسته اتوموبیل نمایان می شوند و اگر زیرشاخه ای نداشته باشد، فقط عنوان دسته را می بینید. در اینجا نیز با استفاده از علامت + می توانید زیرشاخه جدیدی را تعریف و اضافه کنید.

به طور کلی، عناوینی به صورت پیش فرض در این نرم افزار برای دسته بندی در نظر گرفته شده اند مثل خوراک، اتوموبیل، اجاره، قبوض و … . مثلا در زیرمجموعه «قبوض»، زیرشاخه ها عبارتند از موبایل، تلفن، برق و آب. این بدان معنی نیست که دست شما بسته است و قبوض شما
به همین دسته بندی محدود می شود! همان گونه که گفته شد، شما می توانید با لمس علامت + در بالای صفحه، عناوین مورد نظر خودتان مثل گاز، اینترنت و … را هم اضافه نمایید.

چگونه دسته یا زیردسته ها را در اپلیکیشن خانه ما ویرایش کنیم؟حذف و اضافه دسته های اپلیکیشن خانه ما
در همین صفحه دسته بندی ها اگر انگشت خود را روی هر دسته یا زیرشاخه برای لحظاتی نگهدارید، منوی سیاه رنگی بالای صفحه ظاهر می شود که گزینه اول آن از سمت راست به شکل یک مداد است. با زدن روی این مداد، پنجره ای باز می شود که نام دسته، رنگ و نشانه آن را نیز می توانید تغییر دهید و سپس دکمه تأیید را بزنید.

چگونه یک دسته یا زیردسته را در اپلیکیشن حسابداری خانه ما حذف کنیم؟
در این مورد هم کافی است انگشت خود را روی دسته یا زیردسته مورد نظر نگهدارید تا منوی سیاه رنگ بالای صفحه ظاهر شود. این بار روی علامت سطل زباله بزنید که در این صورت پنجره جدیدی باز می شود که از شما می پرسد آیا می خواهید این مورد را حذف کنید؟ اگر پاسخ بله را انتخاب کنید، دسته یا زیردسته انتخاب شده توسط شما حذف می شود.

مثلا در زیرشاخه «خوراک» در منوی هزینه ها، به صورت پیش فرض، عناوینی مثل رستوران، کافی شاپ و مهمانی ثبت شده اند. ممکن است که دسته بندی شما برای خوراک خانواده به این شکل نباشد. فرضا شاید بخواهید دسته بندی خوراک را با زیرشاخه های، خانه، بیرون، مهمانی و محل کار تعریف کنید. بنابراین تنها کافی است انگشت خود را روی عنوان هایی که می خواهید حذف شوند، نگهدارید تا علامت حذف (سطل زباله) و ویرایش (مداد) در گوشه راست بالای صفحه ظاهر شوند که می توانید عناوین را به دلخواه حذف کنید یا تغییر دهید.

هشدار:
توجه کنید که در صورت حذف یک دسته یا زیردسته، همه تراکنش هایی که برای آن ثبت کرده اید نیز حذف می شود و اطلاعات آن ها غیرقابل بازیافت است. پس دسته هایی را که دارای تراکنش ثبت شده هستند، به هیچ وجه حذف نکنید. همچنین در صورت حذف دسته، زیرشاخه های آن نیز حذف می شوند.

معرفی بخش های مختلف نرم افزار حسابداری شخصی خانه ما
منوی هزینه ها در نرم افزار حسابداری شخصی خانه ما

در منوی هزینه، گزینه هایی مثل مبلغ و دسته بندی هزینه برای ثبت در نظر گرفته شده اند. در این میان، برای دسته بندی ها مواردی به صورت پیش فرض تعریف شده اند، مثل هزینه اجاره، هزینه های اتومبیل، خوراک و … که بسته به سلیقه شما و تنوع هزینه های شما، این دسته بندی، قابل تغییر و اضافه شدن است؛ با لمس گزینه دسته بندی این منو، می توانید وارد این زیرشاخه شوید و دسته بندی مورد نظر خود را وارد نمایید.

گزینه دیگری که در نظر گرفته شده، تاریخ هزینه کرد است که براساس تقویم شمسی، تعریف شده و تاریخ هزینه ها قابل تغییر است. چنانچه قبلا هزینه ای انجام داده باشید و ثبت آن را فراموش کنید، می توانید وارد منوی تاریخ شوید و تاریخ دقیق آن را وارد نمایید.

همچنین در این منو، بخشی به نام حساب ها درنظر گرفته شده که به صورت پیش فرض، به نام خانه ما ثبت شده، اما ممکن است که شما مثلا بخواهید هزینه های مربوط به کسب و کار خود را هم ثبت کنید که در این بخش، می توانید حسابی برای کار خود تعریف نموده و هزینه های آن را به صورت جداگانه از حساب خانه، ثبت نمایید یا مثلا حساب هایی برای هر یک از اعضای خانواده در این بخش تعریف شود، مثلا برای فرزندتان حساب مشخصی تعریف کنید و هزینه هایی که شخص وی انجام می دهد، در این حساب ثبت شود. به این ترتیب به وسیله اپ می توان به کودک نیز اهمیت ثبت و ضبط و رصد هزینه ها را آموزش داد.

گزینه توضیحات هم در این منو تعریف شده که چنانچه برخی هزینه ها نیاز به شرح و بسط داشته باشند – تا بعدا جزییات شان را فراموش نکنید- توضیحات مربوطه را باید در این بخش وارد نمایید.

در پایین صفحه منو، علامت + قابل مشاهده است که با لمس آن، وارد صفحه هزینه های ثابت می شوید. یکی از قابلیت های این اپلیکیشن این است که یک سری راه های میانبر هم در آن تعریف شده، مثل صفحه هزینه های ثابت! با استفاده از این قابلیت، مبلغ و دسته هزینه های تکراری ماهیانه را به جای این که هر بار وارد کنید، یک بار در این قسمت تعریف می کنید و دفعات بعد به هنگام ثبت هزینه، از این صفحه، هزینه ثابت مورد نظر را فقط انتخاب می کنید!

منوی درآمد اپلیکیشن حسابداری خانه ما

این منو هم مانند منوی هزینه، مواردی همچون مبلغ و دسته بندی و تاریخ ثبت و حساب ها و توضیحات را داراست. در قسمت دسته بندی، مواردی مانند حقوق، دستمزد، پاداش، یارانه و سود پس انداز، به صورت پیش فرض در نرم افزار تعریف شده اند که با لمس کلمه دسته بندی و ورود به این بخش نیز ، دسته بندی ها از طریق لمس علامت + قابل تغییر و افزایش است و می توان نمادها و اسامی جدیدی برای دسته بندی تعریف نمود.

قسمت تاریخ درآمد نیز مشابه منوی هزینه است و می توان تاریخ کسب درآمدها را در این قسمت، ثبت نمود.

همچنین بخشی به عنوان حساب ها هم تعریف شده که ساختار آن، همان ساختار بخش حساب های منوی هزینه است. در این بخش درآمدهای مربوط به همان حساب های جداگانه ای که برای خانه، کسب و کار، افراد خانواده و … در منوی هزینه ها تعریف کرده بودید؛ وارد می شوند. مثلا مشابه منوی هزینه ها، در حسابی که برای فرزندتان تعریف کرده اید، پول تو جیبی او را به منزله درآمدش وارد نمایید تا کودکتان، بتواند حساب پول های خود را از طریق اپ داشته باشد و از این طریق، مدیریت مالی فردی را به صورت عملی، تجربه نماید.

همچنین حساب پس انداز یا حساب اضطراری را می شود در اینجا تعریف کرد و هر پولی که مثلا هر ماه از حساب خانه و زندگی به قصد پس انداز کنار گذاشته می شود، در این حساب به عنوان درآمد وارد نمود؛ به این ترتیب همواره می دانیم که چه میزان پس انداز داریم.

بخش توضیحات هم داستانی مشابه همان منوی هزینه ها دارد! همچنین مشابه منوی هزینه ها، این منو نیز در پایان صفحه، دارای علامت + است که لمس آن، پنجره ای به نام درآمدهای ثابت را می گشاید. این هم یکی از قابلیت های این اپلیکیشن است که کار شما را آسان تر می کند! مثلا اگر شما کارمند باشید، یک درآمد مشخص و تعریف شده ماهیانه دارید که جزو دسته بندی درآمدهای ثابت به شمار می آید و می بایست در این بخش درج شوند؛ بنابراین نیازی نیست که برای چنین درآمدهایی هر بار دسته بندی تعیین کنید، یک باره این گونه درآمدها را داخل این صفحه ثبت می کنید و هر بار در زمان دریافت درآمد فقط گزینه مربوطه را انتخاب می کنید.

منوی بودجه اپلیکیشن خانه ما

منوی بودجه، به عنوان بخشی تازه در نسخه های جدیدتر نرم افزار خانه ما تعریف شده است. به وسیله قسمت بودجه می توان برای کل هزینه های یک حساب، یا برای هر یک از دسته ها، در یک بازه زمانی مشخص، مبلغی را به عنوان بودجه تعریف کرد. مثلا بودجه خرید لباس در هر فصل که در دسته لباس و از تاریخ شروع فصل تا پایان فصل با مبلغ مشخصی که برای آن در نظر گرفته اید، تعریف می شود. سپس هزینه های لباسی که در این بازه زمانی درج می شوند، در این بودجه لحاظ شده و پول هزینه شده از بودجه و میزان باقیمانده از بودجه را نمایش می دهد یا مثلا بودجه برای تفریح و سفر که می توان برای راحتی کار، اول دسته بندی مربوط به این مورد را در منوی هزینه ها تعریف کرد و بعد در منوی بودجه، به بودجه بندی برای اجرای چنین برنامه هایی پرداخت و با استفاده از این قابلیت، می توان مرتبا محاسبه کرد که چه میزان از بودجه تفریح و سفر را خرج کرده ایم و چقدر هنوز دستمان برای تفریح، باز است!

منوی بودجه هم دسته بندی های هزینه ای دارد و همچنین گزینه هایی مثل نوع حساب هم اینجا تعریف شده اند تا بودجه بندی های مربوط به حساب خانه ما یا مثلا محل کار خود را به صورت جداگانه در این بخش دسته بندی نمایید. همچنین در این منو، گزینه های زمانی بودجه بندی روزانه، هفتگی، ماهانه، سالانه تعریف شده اند و در کنار اینها حتی گزینه زمانی برای بودجه بندی مربوط به یک تاریخ خاص هم در نظر گرفته شده است.

بخش اول منوی گزارش در نرم افزار حسابداری شخصی خانه ما

منوی گزارش، به اصطلاح، نامه اعمال مان را به دستمان می دهد! منوی گزارش شامل دو بخش است. بخش بالایی، خلاصه ای است از وضعیت همه حساب ها به طور پیشفرض که البته هر حساب و بازه زمانی مورد نظر شما قابل انتخاب است. در این خلاصه گزارش، موجودی هر حساب یا همه حساب ها در حال حاضر و جمع هزینه ها و درآمدها در بازه زمانی مورد نظر نمایش داده می شود.

در بخش پایین منوی گزارش هم آخرین تراکنش های ثبت شده در اپ را می توانیم ببینیم.

در منوی گزارش، امکان مشاهده همه تراکنش ها و حساب ها اعم از هزینه و درآمد در قالب گزارش جامع، وجود دارد. در بالای منو گزینه نوع حساب قابل مشاهده است که با لمس آن، می توان مثلا گزارش مربوطه به حساب خانه، کسب و کار، حساب های افراد خانواده و … را مشاهده نماییم. همچنین گزینه تاریخ هم وجود دارد که با لمس آن، می توانیم گزارش های مالی مربوط به امروز، این هفته، این ماه، امسال یا تاریخ مشخصی را انتخاب کنیم و دریافت نماییم.

یک گزینه جذاب در بخش گزارش گیری، منوی فرعی گزارش پیشرفته است که با لمس آن، وارد پنجره جدیدی می شوید که در آن، می توانید گزارش های مربوط به هزینه ها و درآمدهای خود را به صورت نمودار میله ای یا مسطح و همچنین به صورت کاملا جزئی و با انتخاب دسته بندی و حساب و زمان مورد نظرتان مشاهده نمایید.

تنظیمات نرم افزار حسابداری شخصی خانه ما

در صفحه اصلی اپ، اگر نشانه تنظیمات را در گوشه راست بالای صفحه، لمس کنید، وارد پنجره ای بسیار کاربردی و کلیدی می شوید که در واقع، چارچوب های این اپلیکیشن را مختصر و مفید، به شما عرضه می کند!

در بخش «حساب ها»، همه حساب هایی که در داخل نرم افزار تشکیل داده اید، قابل مشاهده و عناوین آنها قابل ویرایش هستند.

در بخش «دسته بندی ها»، می توانید دسته بندی های مربوط به هزینه ها و درآمدها را یک جا ملاحظه و ویرایش کنید.

در بخش «بودجه ها» هم به همین ترتیب، می توانید همه بودجه بندی هایی که در داخل اپ انجام داده اید، مشاهده و ویرایش نمایید.

یک بخش دیگر در این پنجره، «رمز ورود» است که اگر می خواهید شخص دیگری نتواند وارد اپ شما شده و اطلاعات مالی شما را ببیند می توانید روی نرم افزار خود رمز بگذارید و به صورت دوره ای و بنا به صلاحدید خود، رمز را تغییر دهید.

بخش دیگری که در این پنجره، تعریف شده، «واحد پول» است که به ریال و تومان در نظر گرفته شده و با تعیین آن، مبالغ مربوط به هر منو، بر اساس واحد پول تعریف شده از سوی شما، وارد اپ می شوند.

در بخش داده ها، سه گزینه پشتیبان گیری، بازگردانی و حذف کل داده ها تعریف شده اند. این بخش برای استخراج هزینه و درآمدها برای انتقال به گوشی یا تبلت دیگر و همچنین استفاده در نرم افزارهای صفحه گسترده مانند اکسل، کاربرد دارد که در آینده نحوه کار با این بخش را بیشتر توضیح خواهیم داد.

بخش دیگر منوی تنظیمات، بخش «پیام ها»ست که با لمس آن، وارد پنجره پیام هایی می شوید که در خصوص مستندمسابقه خانه ما و خود اپ، برای شما ارسال شده اند.

یک بخش دیگر این منو، بخشی با عنوان «درباره» است که به معرفی کوتاه این نرم افزار حسابداری شخصی پرداخته است.

و در نهایت، در قسمت«راهنما» بخش های مختلف نرم افزار به زبانی ساده تشریح شده اند.

بدیهی است که ممکن است این نرم افزار هم مثل سایر ساخته های انسانی، مشکلات و خطاهایی داشته باشد که در نسخه های جدید و براساس نظرات کاربران در سایت خانه ما و کافه بازار، مرتبا این موارد اصلاح شده اند.

اگر نکته جدیدی به نظرتان می رسد که قابل گنجاندن در این نرم افزار است یا کمبود و اشتباهی را در حین استفاده از آن، حس کرده اید، حتما نظرات خود را با ما در میان بگذارید!

اگر هنوز هزینه ها و درآمدهای روزانه خود را جایی ثبت نمی کنید و هنوز از اپلیکیشن حسابداری شخصی خانه ما برای این کار استفاده نمی کنید، سریعا شروع کنید که ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است. همین الان از سایت معتبر کافه بازار این نرم افزار حسابداری شخصی رایگان را نصب کنید.

دانلود فایل نصبی با لینک مستقیم از p30plus

نرم افزار حسابداری شخصی خانه ما

hamid
ارسال دیدگاه